Totale IT-løsninger til dit firma

Mitcom tilbyder totale IT-løsninger inden for følgende kategorier:

  • NovaBACKUP
  • MitTime
  • Hosting
  • Hardware
  • Software

NovaBACKUP
Slip for at huske at få taget en backup og rode med fysiske bånd og tapestreamer. Vælg i stedet den online backupløsning NovaBAKUP, der nemt, sikkert og hurtigt overfører data via internettet.

MitTime
Med MitTime er det slut med at holde styr på alle dokumenter, ordrer, timesedler, kørselsformularer etc. Alle dokumenter og formularer oprettes, udfyldes, opbevares, udveksles og tilgås nemt og sikkert.

Hosting
Vi finder det bedste sted til jeres hjemmeside, giver den et skræddersyet design, finder den perfekte mailløsning og hjælper også gerne med opsætning og indstilling af servere og fjernskrivebord.

Hardware
Mangler I nye computere, printere eller måske et nyt grafikkort? Vi giver gode råd og vejledning, så I får lige netop det produkt, der opfylder alle krav og behov. Vi hjælper jer med vejledning, konfiguration, levering og support.

Software
Står I og mangler nyt software? Vi leverer stort set alt inden for software med særlig erfaring og ekspertise inden for Uniconta, Microsoft Dynamics C5 og Microsoft Dynamics NAV. Vi hjælper både med installation, opsætning og yder efterfølgende vejledning og support.