Software

Mitcom leverer en masse forskelligt software. Vi har særlig erfaring og ekspertise i følgende produkter:

Uniconta
Uniconta er et regnskabsprogram, der opfylder alle behov inden for bogholderi i et intuitiv regnskabsprogram. De enkle men kraftfulde funktioner giver et komplet overblik over virksomhedens økonomi og kan hjælpe med at gøre virksomheden mere effektiv og rentabel.

Uniconta har mange fordele:
– I Uniconta kan man have flere skærmbilleder åbne samtidig.
– Alle skærmbilled-layouts og felter kan let flyttes, fjernes og tilføjes og gemmes i flere udgaver pr. bruger. Layouts kan kopieres fra bruger til bruger. – Udskrifter kan designes individuelt.
– Der er nem søgning på alle data.
– En bruger kan logge på fra op til 10 enheder på samme tid.
– Sikker kommunikation via Uniconta API. Alle data, der passerer gennem Uniconta API, bliver krypteret.
– Yderligere tilpasning er mulig i tilfælde af særlige krav fra bruger.
Læs mere

Microsoft – herunder styresystemer, applikationer og serversoftware

Microsoft Dynamics C5
Microsoft Dynamis C5 er et regnskabsprogram. Produktet er en del af Microsoft Dynamics produktfamilien og bruges til finans, supply chain, projektstyring og analyser til små og mellemstore virksomheder. Microsoft Dynamics C5 er meget enkelt at bruge. Mere end 85.000 licenser er solgt siden opstarten i 1995 via et partner øko-system.
Læs mere

Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics NAV er et dansk økonomistyringsprogram – også kaldet et ERP-program. Microsoft Dynamics NAV udmærker sig ved en meget stor smidighed og kan tilpasses alle virksomheder og brancher, store som små. Microsoft Dynamics NAV er et af de mest udbredte ERP-programmer med over 1 million brugere på verdensplan.
Læs mere

Mitcom hjælper med implementeringen af softwaren og yder gerne support med tilretninger, vedligeholdelse, drift og udvikling.

Hvis I ønsker et særligt produkt, som vi ikke umiddelbart har stor erfaring i, hjælper vi gerne med viden om hvilke kurser og/eller materiale, der kan købes dertil. Ofte kan vi også supportere i samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere.