NovaBACKUP

sikkerhed online backupTag online backup af alt det du vil og vær tryg. NovaBACKUP kører i baggrunden og tager automatisk backup af de mapper og filer, du vælger. Når du ændrer i dine filer, eller opretter nye, sikkerhedskopieres de automatisk.

Hvad er NovaBACKUP?
Backup betyder at have en nødløsning eller redningsplan. Vi bruger computere til næsten alt, hvad enten de står på bordet, eller ligger i lommen. Derfor havner der også mange vigtige ting på dem, som minder med børnene eller vigtigt arbejde. Nødløsningen for ikke at miste disse, er at tage sikkerhedskopier; forsvinder de ét sted, kan de stadig findes et andet.

Hvorfor vælge NovaBACKUP?
Der er mange fordele ved at vælge online backup frem for en lokal backup:

  • Økonomi: Det er ikke nødvendigt at investere i dyr hardware
  • Tid: Mulighed for automatisk backup gør, at man hverken skal huske at få taget en backup eller bruge tid på at foretage en backup
  • Ulykkesforsikring: I tilfælde af fx brand er alle data sikret, fordi de opbevares et andet sted
  • Datasikkerhed: Alle data krypteres, så de ikke kan tilgås af andre
  • Overførselssikkerhed: Der er større sikkerhed for, at backupen bliver gennemført korrekt og gemt
  • Tilgængelighed: Er uheldet ude, er det hurtigt og nemt at finde og hente tabt data

Hvordan fungerer backup automatisk?
Automatisk backup betyder, at du ikke selv skal huske at kopiere vigtige filer fra din computer til eks. en ekstern harddisk eller et USB stik. Tager vi nye fotos dagligt, og løbende arbejder videre på dokumenter, er det ikke ligefrem overkommeligt i hverdagen.

Med NovaBACKUP sker backup automatisk, ved at backupprogrammet installeres og kører i baggrunden. Der holdes øje med nye filer, eller ændringer i gamle filer blandt de mapper du vælger. Og så sikkerhedskopieres dit indhold automatisk online på Mitcoms servere.

Verdens måske bedste privatpolitik
Hos Mitcom er dine oplysninger og filer kun dine – ingen andres. Det har vist sig ikke at være tilfældet hos mange amerikanske tjenester som Microsoft OneDrive, Google Drev og Dropbox.

Vi sørger for at dine data opbevares sikkert på vores servere.